Dr Martens


Shit! Jag blev kär i ett par Dr Martens kängor. De är ju för snygga! Problemet; jag har inte råd att slänga upp mer än 1000 kr på ett par skor... FAN! Letar febrilt efter dåliga kopior ^^


Tjuvarnas Jul!

Bara jag som älskar årets julkalender? Det måste vara den bästa efter Mysteriet på Greveholm, lätt! (än så länge vill säga, får se hur allting utvecklar sig nu). Och ja, det är faktiskt tradition med julkalendern, och nej man kan inte bli för gammal för den (:



Charlie som spelas av Tea Stjärne är helt fantastisk för att vara så liten, undrar hur hennes karriär kommer att fortsätta? Gustaf Hammarsten gör dessutom en kanonroll som Kurre. Visst märks det att Tjuvarnas Jul är gjord för barn men den ger ändå den där mysiga julkänslan och är någonting som man längtar till varje dag!




Vaknar...

... kl. 06.45 av "Du é la go" och funderar på hur jag kunde vara dum nog att ställa larmet så tidigt en lördag? Stänger av alarmet och lyssnar, huset är knäpptyst. Lägger mig ner och tänker precis somna om när jag inser att det är fredag idag...


Stoltheten...

... man känner när man kokar ris efter sin 4 år yngre systers råd och märker att man ändå lyckats med att få det, *host*, al dente... Jag i ett kök är det närmaste man kan komma en naturkatastrof (:

RSS 2.0