Det här gjorde min dag (:

Asså det här inlägget gjorde ju min dag!

Definition av fotgängare:

Mörkklädd tvåbent varelse som tycker mycket om att vistas i trafikerade områden utan reflexer. Hittas ofta mellan gatlyktor och på bilhuven.

Herregud, jag dog! Missa inte Ketchupmamman, torr humor + hennes inlägg = obetalbar kombination!


Breaking Dawn (;

Jag förstår inte meningen med att vilja se en film som har fått dåliga recensioner av alla stora tidningar (1 av DN, 2 av Aftonbladet, SvD och VP, Expressen är högst med en 3:a!). Dessutom har filmen i fråga 3.8 poäng på IMDB, det brukar tala sitt tydliga språk.

Sedan pratar man om att febern som råder just nu med Breaking Dawn-premiären är att jämföra med när Sagan om Ringen-triologin släpptes på bio. Som om man kan jämföra Sagan om Konungens återkomst, en Oscarsbelönad film som delar flest antalet Oscars en film har fått tillsammans med Titanic och Ben-Hur, med en B-film vars föregångare blev nominerad till årets sämsta film?

Usch, man skäms ju över de svenska journalisterna...! 


11/11-11

Nu är det ju faktiskt så här att det är den 11/11-11 idag, dvs en jävla massa ettor till ingen nytta. I vilket fall tänkte jag att det var kul att skriva ett inlägg vid den tidpunkten och tidsinställa det tilll 11.11. Ja, ni fattar... Om ni inte gör det jag "skrev" ett inlägg kl. 11.11 den 11/11- 11. Nästan så att det borde gå till historien (;

Körkort!

Eftersom jag har meddelat halva världen (läs: Facebook) det här redan så kan jag väl lika gärna göra det här med, som en sorts minnesanteckning.

Jag tog KÖRKORT igår, den 9 november 2011. Från och med igår är nio mitt turnummer och första dagen jag fick köra bil utan övervakare (:


Hm?


Hm? Inte spelar jag vad-det-nu-kan-heta-kvinnospelet på Facebook. Nä, jag spelar Mafia Wars 2 och älskar det, gör det mig till en man?


RSS 2.0