Vet ni vad?

Det är GP i helgen! Då hejjar vi givetvis på Vetlandaförarna och glömmer absolut inte bort Crumpen, eller hur? Kan ni lova mig det? Förra gången jag bad mina få läsare att hejja så vann de ju. Ska vi göra så igen? Och se om inte Crump kan vinna GPt? (:


Ja, ja, JA! (:

Västervik - Elit Vetlanda
43 - 47


Vetlanda håller sin semifinalplats, är de på gång eller är de på gång? Nu får de ladda om till hemmamatch mot Hammarby på tisdag. Jag gissar på vinst (:

Eftersom jag är väldigt optimistisk idag så gissar jag på att Vetlanda nog lyckas hamna i final, trots allt (;


Nydala racing (:

Var på Nydala racing för första gången igår! Körde gocart vilket var några år sedan sist. Men lika kul var det för det! Vill redan göra om det (; Synd bara att jag inte vann... Men jag har ju bara kört en gång innan så egentligen vet jag inte vad jag kräver? Men måste ännu en gång säga att det var otroligt roligt (:

Så testade jag att köra segway med, det var kul! När man hade lärt sig hur man skulle göra var det riktigt roligt. En sådan ner till bussen? Fast, vet inte om jag tjänar så mkt på det? Den går bara i 20 km/h så jag tror nästan att jag cyklar fortare, om jag har bråttom...


Dagen tillägnas...

...de anhöriga till de offer i terrorattacken i Norge lika mycket som till offren. Mina tankar går till alla de som drabbades.

Vilka sjuka människor det finns! Hur kan man klara av att utföra ett sådant dåd? För mig är det helt oförståeligt.

Att det dessutom hände i Norge - vårt grannland. På något sätt förstår man att världen förändras och det verkar inte vara till det positiva just nu. Attacker liknande terrordåd som kryper allt närmare in på Sveriges gränser. Sjukt!

Ännu en gång, jag tänker på de som på något sätt har drabbats. Även om det kanske inte hjälper dem i deras sorg.


Black Swan

Såg Black Swan med en kompis. Den var klart sevärd! Psykologisk thriller och enligt min smak lagom hemsk. Man ska krama kudden lite, annars är det ju en film som Trassel (vilken är ett riktigt roligt tidsfördriv). Den har var perfekt, hemsk (på flera sätt), förvånande och en lagom nagelbitare om man som vi ensamma tittar på film mitt ute på landet en mörk kväll. Kanske lite svår att fatta ibland men har man sett Inception var det ju löjligt (;

I vilket fall, se den!




Simply the best ^^

Eller, tja, fattar ni hur underbart det var att se sitt lag köra över den dåvarande tabell-fyran som visat att de kan köra riktigt bra när det gäller?

Elit Vetlanda - Valsarna

56 - 34


Ni anar inte hur glad man blir trots att man bjöds på ganska tråkig speedway. Men ändå Vetlanda är nu det enda Smålandslaget som för närvarande har en semifinal-plats.

Det ni! Tänk på det dackar och allt ni nu kan vara. Om Vetlandas lagmaskin har kommit igång så ska man nog inte skratta åt travbanan i Vetlanda utan kanske hoppas att bortaförarna klarar av att spänna för sulkyn.

Jag hoppas, tror och vill att Vetlanda visar sina rätta takter - som de gjorde idag. Samtidigt som de knäpper alla de som sa att smålandsdominasen har försvunnit på näsan ordentligt. För jag vet att mitt lag är bäst när det gäller (:


Haha!

Är sjukt inaktiv här men ni vet ju var jag finns? Annars är det bara att trycka här. Har inte så mycket att säga ändå.

Eller jo, det är speedway i mon. Vetlanda - Valsarna. Hejja som fan på Vetlanda nu, kan ni få läsare lova det? (;

Annars så tog Polen guld i lag-VM (eller SWC, speedway world cup, som det så vacker heter egentligen). Mina stackars australiensare kom bara tvåa och Sverige trea. Jaja, båda två får komma igen, nästa år! Polackerna ska väl inte få vinna varje år :@


Min nya kärlek (:

Här är de alltså, min nya kärlek (;


Italienska, hoppmodell, märke Fellini. Snygga va?


Jag är, tja, normal...

Som nu inte alla vet så går lag-VM i speedway just nu. Polen och Danmark gick direkt vidare till final. Sverige, Australien, Storbritannien och Ryssland till Race Off.

Jag hoppas att Australien går vidare till final. Sverige, tja, vore kul om de följde med. Inget krav. Hade gärna sett G-B i finalen. Just nu har mina patriotiska sidor försvunnit all världens väg. För vore det inte roligare och det gick bra för det unga australiensiska laget?

Eller jag vet inte! Ärligt talat är lag-VM överskattat. Förarna kör ju ändå mixat normalt i lagen. Eliten blandar ju polacker, svenskar, en australiensare, danskar och en slovak (eller vad han nu är...) hej vilt. Inte direkt något patriotiskt över det. Klart man får favoriter som inte är svenskar - som man gillar bättre än svenskar.

Egentligen är det väl bra. Att jag på något konstigt sätt börjar förstå att i ett globalt samhälle är det svårt att behålla gränser och tjata om sitt eget folk. Eller något sådant.

Det är bra speedway och det är det viktigaste. Därför är också Australien värd en plats i finalen. De kör bra med en kämpaglöd som det svenska laget saknar.

Bilder från mina inköp från Falsterbo kommer när jag orkar starta min dator...


Hemma igen (:

Nu sår är jag hemma igen efter en helg i Skåne med stor fokus på Falsterbo! Riktigt trevlig helg även om min syn på dressyrryttarna förändrades. Fast det kan ni läsa om här istället. I vilket fall så har jag haft det riktigt trevligt och är nu några tusen fattigare. Men jag slipper rida med för korta ridstövlar nu iaf! Så det var lätt värt det (;

Helgens bästa måste ändå vara det här:

Tjej på  ca 5 år:
- Bajjamajja, Bajjamajja, Bajjamajja!

Pappa svarar snusförnuftigt:
- Det är ingen bajjamajja det är en hyrtoalett.

Åh, den kommer jag leva länge på.


Fläcken som aldrig går bort

Väck upp stan och säg det till folket:

Kapten Röd har släppt sitt andra album och följer upp succealbumet Stjärnorna finns här med Fläcken som aldrig går bort. Så långt som jag har lyssnat är det här ännu bättre!



Favoriten just nu: Saknade vänner (tilläggas bör att jag inte har hunnit med mer än 4 låtar än...)


Och ner igen...

Jag tyckte det började gå bra för Vetlanda ett tag men nu ramlade de ner i samma skit igen.

Förlust mot Piraterna är ju ändå inget att skämmas för och det var ju "bara" 8 poäng. Jaja, får väl glädjas över att alla förare tog poäng. Efter sommarpausen kommer vi tillbaka - starkare än någonsin ^^


Ett sätt att roa sig...

... är att döda våra buskar. Eller jag menar kapa dem. Den var ful tyckte jag så nu är det bara en stubbe kvar.

Frågan är varför jag gjorde det? Min arm är så gott som död just nu. Lyckat! Nästa gång ska jag leta reda på motorsågen, lätt.


Klagar...

Får väl klaga lite här istället för att göra det på vår blogg.

Jag fattar inte varför ingenting fungerar? Jag har inte haft några problem med den här bloggen men ska jag göra något här fungerar inte ett skit! Nu förstår jag faktiskt varför det är klagomål på blogg.se

* Inläggen publiceras inte
* Ladda upp bilder fungerar inte
* Uppdatera stilmallen slutar med "internt serverfel"
* Lägga till "signatur" fungerar bara normalt om man gör på ett visst sätt
och lite till som jag inte orkar skriva upp...

Åh, hur dum i huvudet får man vara som skaffade en blogg på blogg.se? Kanske för att den här bloggen alltid har fungerat helt klockrent...!

Har de storhetsvansinne eller? I vilket fall är det så här man gör för att bli av med kunder, på ett effektivt sätt!


Trött...

Haha, det här är ju inte bra. Jag har för en gångs skull gjort något under ett lov och det är ju inte bra.

Jag klev upp tidigt för att jag skulle vara inte i Vetlanda vid halv nio och hinna släppa ut hästarna innan. Sen skrev jag dressyrprotokoll från 9 - 13.30. Det var skoj. Kommer hem, äter, jobbar ett par timmar. Kommer hem igen, rider Index (lek på åkern, bilder kommer ^^), putsar utrustningen, knoppar och putsar Index. Är trött...

och ska upp vid kvart över 6 imon. God natt!


Dagen (:

* Klippt min ovårdade ponny som hade längre päls än våra halvblods vinterpäls. Eller ja, nästan...
* Hoppat Skrutten för andra gången. Han gick mycket bättre idag.
* Ätit en massa smultron - och det är ett härligt sommartecken (:


RSS 2.0