Är det värt det?


Är det värt att betala 99 kr för de här tre böckerna? De verkar ju vara riktigt bra, dessutom behöver jag lite nya... Blir nog en beställning till från Bokus och hoppas att de kommer innan onsdag!


JA!

Vad sägs om lite engelsk ligaspeedway-final på måndag? Mellan Poole Pirates, och låt mig tänka, Eastbourne Eagles. Låter nästan likadant som mellan Piraterna - Indianerna dagen efter. Undrar om Vetlanda kan döpa om laget? Något med "pirat" verkar fungera bättre rent statistiskt än Elit.


Hur...?

...orkar folk ha långa naglar? Jag har haft lite sådär halvlånga och har under en dag lyckats med att riva mig sådär 5 ggr. Vad är meningen med något så opraktiskt? Dessutom blir de ändå bara skitiga. Därför är mina naglar nu anpassade för att skita ner sig!


Engelsk speedway!

Engelska liga semifinalerna igår, blev ju helt lyrisk, TV-sändningen var grym. Två matcher sändes samtidigt det bjöds på bra och tät speedway det lilla jag såg. Små, korta, tekniska banor i Sverige? Ja tack, så länge jag slipper ännu en Kråkvilan med kratrar... Heat 13 mellan Poole Pirates - Kings Lynn Stars det är sevärt! Två unga aussies som visar hur man kör speedway, kan det bli bättre?

Och vet ni vad? Ännu ett piratlag körde över ett annat i en semifinal, sammanträffande?



Visste ni...?

...att det går att styra en laptop med tårna? Jodå, det går långsammare men är man desperat så är man! Funkar även att skriva med tårna, fast det är lite klumpigt...


Nobelpris...?

Den person som uppfann plattången är verkligen värd ett Nobellpris. Fredspriset tror jag närmare bestämt. För visst räddar den liv varje morgon!


Och där var säsongen slut...

Är inte på humör egentligen. Kan säga att Piraterna körde över mitt Vetlanda. Räcker det? Ingen final för Vetlanda så jag slipper oroa mig för att jag inte får se SM-finalen. Jaja, där var den säsongen slut. De tog sig ju till slutspel trots allt och det är starkt gjort med tanke på den kassa inledning man hade.

GPt kvar och då kan väl mina kära Vetlanda-förare visa vad de går för, snälla?


SM-final...

Har inget att skriva, egentligen... Det är SM-final i speedway (individuellt) på lördag så ska se om jag inte hittar en stream. Palla betala för att se en SM-final? Ser den hellre med lite sämre kvalitet! Dessutom är det ju nästan klart att AJ kommer att vinna, THJ är ju skadad, Lindgren har ju inte haft någon direkt form i år, Anto9 är ojämn, PK likaså annars hade de nog kunnat utmana ordentligt. Men det finns ingen som kommer upp i AJs klass just nu, speciellt inte när han kör på sin hemmabana!


Och så var det dags för SM semifinal!

Japp, idag gick del 1 av semifinalen i speedway för den svenska elitserien. Eliten lyckades ju med nöd och näppe ta den sista åtråvårda platsen och nog måste jag säga att de är värda den.

Tiopoängsvinst mot ett iofs skadedrabbat Piraterna som fick köra R/R för sin lagkapten Greg Hancock. Med honom i matchen tror jag inte att resultatet hade blivit likadant... Men det kvittar nu får Vetlanda ladda om och inte leva på segern utan satsa för att komma till final!

Visst vore det kul om Vetlanda lyckades med att ta sig till final i år igen? Som inbiten support tycker jag det givetvis!

(Just det ja,
Elit Vetlanda - Piraterna
50 - 40
)


Ibland undrar jag om det sunda förnuftet har försvunnit?

Jag har sovmorgon på måndagar, börjar vid halv 12. Med tanke på att jag inte bor i staden där gymnasiet ligger åker jag buss. Busstiderna på landet är inte bra. Jag har tur och det finns en buss som kommer till Vetlanda vid halv 12. Med andra ord blir jag lite försenad till min lektion.

Jag ansåg att det kvittade då jag antog att lärarna hade lite sunt förnuft. Något som skulle säga dem att det inte är försvarbart att tvinga en elev att sitta i skolan i drygt 3 timmar och rulla tummarna för att denne inte ska komma 5 min försent till sin lektion.

Nädå, idag fastnade min buss i ett vägarbete vilket jag inte kan råda över. Jag fick ogiltig frånvaro. Läraren hälsade mig att det skulle jag alltid få om jag kom försent till dennes lektion. Ibland undrar jag om det sunda förnutet har försvunnit? Vad skulle han välja? Komma 5, kanske 10, min försent till en lektion eller sitta och rulla tummarna i dryga 3 timmar? Vilket är något som jag utan att klaga redan gör 5 timmar i veckan.

Isf kräver min lärare att jag ska sitta och göra ingenting en hel arbetsdag, 8 timmar i veckan. Det är fan inte konstigt att vi elever är omotiverade!


Jag tror nog att han kan...

GP i går, jag såg det idag. Hancock drog i från i och med sin vinst. Crump på andra plats, vilket måste vara en av få finaler han har kört i år! Kul att det verkar släppa för honom, med tanke på slutspelet! Hampel gick det väl lite sämre för och han får nog trots allt glömma sina gulddrömmar och hoppas på bättre lycka nästa år.

Crump däremot har 4 poäng upp till bronset! Hade jag varit honom hade jag kört så in i helvete för att klara det och på det viset se till att ha tagit VM-medalj 11 år i rad. Jag har för mig att det är rekord, vore ganska grymt måste jag säga.

Håller tummarna de två sista GPn, dels för att Hancock blir världsmästare i år men även för att Crump petar bort Jonsson från 3:djeplatsen och får ett (antagligen) åtråvärt brons. Samtidigt som Gollob fortsätter att köra kasst...


I-landsproblem...

Om någon känner för att bara sådär random slänga en ny dator (stationär) efter mig får ni hemskt gärna göra det! Jag vill helst ha XP då jag är jobbigt inkörd på det, givetvis tar jag även en med Windows 7 om jag nu inte har ett annat val.

Eller så får någon gärna slå in lite vett i skallen på gamla dator? Just nu låser sig Internet mer eller mindre hela tiden, särskilt om det är en sida med bilder. Då svarar inte programmet och jag sitter och trummar med fingrarna i 5 min innan han behagar svara på Mozillas signal, eller något annat programs som för närvarande var på tok för jobbigt för att ens fundera på att släppa igenom.

Undrar om han fungerar så på virusprogram med? Isf skulle jag tacka honom. Hälsar trojanen att "nej, se du lilla vännen det du kräver av mig är något som jag inte har gjort på 10 år och kommer definitivt inte att göra nu!".

Då skulle mina patetiska I-landsproblem helt enkelt ändras till lika patetisk I-landslycka.


Shakespeare in love

Idag blev det Shakespeare in love då den gick på kanal 8 (favoritkanalen som sänder NCIS mån-fre!). Jag har sett början tidigare och tänkte att jag kunde se slutet nu. Jag börjar med att visa en trailer så skriver jag lite kortfattat om den sedan.


Det här var nog den bästa...

Behöver jag säga att jag blev positivt överraskad av filmen? Jag är egentligen inget fan av romantiska filmer (somnade när jag såg Titanic...) men den här var riktigt bra. Kanske för att den slutade som den gjorde? Det förklarar inte helt varför jag somnade till Titanic dock. Jag vet inte vad som fick mig att fastna för den oscarsbelöningen förklarar det delvis. En film som vunnit en Oscar brukar inte vara dålig, inte av de jag har sett. 

Behöver jag säga att jag rekommenderar den? Jag gör det ändå, se den om ni har tid över! (om det nu inte är så att ni mot förmodan har missat Braveheart och Gladiator då bör ni ta dem före...!)


Lite bilder (:

Hittade lite bilder som jag blev nöjd med och tänkte att det vore synd om ingen fick se dem ^^




JA!!!

Och där har jag mitt älskade Elit Vetlanda i slutspel, ingen play-out och rädsla för att bli nedflyttade där inte och spräcka Smålandsdominansen gick visst inte helt. Dock blev det en förlust idag med tio poäng (50-40) men ändå, de lyckades ta sig till slutspel!

Sedan behöver man kanske inte nämna att Crump och Hougaard tillsammans tog 65 % av poängen. Crump stod för 15 och Hougaard 11. Men det var däremot riktigt roligt att se den kämpaglöd som dessa två visade. Det verkade som att båda två verkligen körde för laget.

Resterande förare, jag vet inte. Hampel hade en väldigt tung kväll och tog på tok för lite poäng. Det gjorde resten med egentligen var det bara THJ som hade en bra ursäkt.

Nä, till ett slutspel får de nog tagga till rejält om de nu vill köra final i år igen!


Hejja på Eliten nu va?! ^^

Kom igen nu, Dackarna - Elit Vetlanda i morgon, hejja på Eliten nu!

Alla vill ju se Vetlanda i slutspel, eller hur? Inget slutspel utan ett Smålandslag, så är det bara. Alltså, håll alla tummar ni kan, jag ska vifta med flaggan ifrån TV-soffan.


F*n vad underbart!

Som ni förstod var jag ganska nedslagen innan matchen, hur skulle Vetlanda ha ens en minimal chans till att vinna den där matchen? De var ju förutbestämda att förlora med tanke på alla skador. Resultet?

Elit Vetlanda - Lejonen
46 - 44


Behöver jag säga att hela publiken bröt ut i ett jättevrål och blåvita Elit Vetlanda-flaggor viftade värre än efter en SM-final? Vilket lag de har! Den lagkänslan som verkar finns och den taktik som Staaf/BW håller på med, det är underbart. Snacka om is i magen när man låter en förare förlora på mållinjen så att det går att toppa i heatet efter. Toppningen gick hem och Vetlanda tog sin seger, nu gäller det att hålla det här mot Dackarna på tisdag.

Med ett ordinare lag hade jag inte varit oroad, nu får jag väl hålla tummarna och vifta med flaggan på tisdag! (:


Tackar för hjälpen!



Jo, nu när jag tröttnat på cannabisen så tänkte jag testa något nytt. Tur att jag fick hjälp med mitt val! Kokain blir det alltså.

Kunde inte låta bli, hittade den här gamla printscreenen när jag gick igenom mina mappar ^^


Och lite skador på det...

Vilken otur Vetlanda kan ha! Nu är halva laget mer eller mindre skadat. Kolodziej har precis skrivits ut från sjukhustet, Baliniski är redan avskriven, Hlib är skadad, Thorsell och THJ kraschade i torsdags. Smolinski och Hougard har andra matcher på söndag.

Hur ska Vetlanda kunna få ihop ett lag av det här? Det ska bli intressant att se hur laguppställningen ser ut på den uppskjutna matchen mellan Elit Vetlanda och Lejonen på söndag. Jag hoppas verkligen att skador inte ska sätta stopp för ett slutspel. Och hoppas att alla förare tar och kryar på sig, framförallt det (:


Hur hinner man med allt?

Hur hinner man med allt man vill göra och samtidigt det som man inte vill göra men måste göra? Den som svarar på den frågan kommer att göra min dag.

Jag har försökt med allt, även att knappt sova och droga Red Bull. Det funkar inte. Säg nu inte att jag har tagit på mig för mycket saker, det vet jag redan.

Prioritera? Så att jag gör allt det jag inte vill men måste göra först och sedan gör det jag vill göra?


Party in the CIA

Nu lyssnar jag faktiskt inte bara på reggae, i fall ni trodde det. Jag har hittat några andra artister som duger. För ett tag sedan snubblade jag över en låt som är, om inte rolig, så iaf lite småkul om man har rätt sorts humor. Måste ses med video om den ska bli så bra som möjligt!

Möt parodin av Party in the USA, måste säga att den är betydligt bättre än orginalet.




RSS 2.0